>

Friday, 13 June 2014

PANDORA USA dan Pandora dan Pandora Lagik


Assalamualaikum

Tgh2 hari ni tetiba plak tingat kat Pandora Kuwahaja namanya nafsu ni. Pastu pergi carik pasal dok belek-belek album dalam FB Pandora dia. BTW, ni la pandora yg ORIGINAL ye agak murah dari butik. Sebab dia dari USA.  Lawa kauuuuuu... jejeh ayor lior nengoknya. 



Ok now, lets check it out pandora yang ada dalam FB beliau. Hensem-hensem belaka.... 


Korang nak beli set mcm nie pun boleh or korang nak beli rantai sahaja pun boleh. Yang tentunya memang murah dari butik. 
Tak la murah sampai puluh2 ringgit nakk.  Gegirl semua jgn la tanjat dengor beratus2 terus tutup blog ahkak nii.. amboiiii... Ni Original... yg puluh2 hengget org jual berlambak2 dlm insagram tu replica nak tahan lama mana sanggat kan. 

Baik beli Original.. yg penting quality. Kata nak pakai lama kan?

----pause----

OK. Sambung balik cuci anak mata



Nak pesyen cenggini pun ada. Tali jenis kulit. Kat butik pun ada sama mcm ni. Dont worry baby. 

Bracelet RM245.00



Sabar jer aku tengok banyak charm yang cantik. Rasa macam nak beli jer. Tapi bila pandang purse tengok nipis semacam. Terus melupakan hasrat. Scroll laju-laju ke bawah sambil menangis di dalam hati T_____T



Salah satu charm yg dijual. Banyak lagi corak lain. Muntah pulak korang aku nempek semua kat sini. 
Harga charm bermula dari RM95 ke atas. Ikut design yg macam mana korang mahukan. Cecantik belako i told youuuu. 

Memancor-mancor!


Jenis bangle pun ada. RM245 including shipping. (bangle sahaja ye--Charm harge lain)



 Lawaaaaaanya! Korang minta suami tersayang belikan ye. Senang! 




Ni aku dapat ni mau jalan hidung tegak ke atas jer kan kan kan. Itu pasal lah tak dapat ha ha ha 



Sparkling bow pandora ring tajuknya. Gile comel! keluaran pandora juga ye kawan2 dirahmati sekalian.

RM195


Deposit  RM120  (SIZE 50, 52, 54, 56, 58, 60)


OK.

Bila korang nak order tu kena bagi deposit 60% dulu..once barang smpi baru bayar balance,,,sooooooo consider mcm bayar 2 kali la... Bagus kan mcm tu?

Kalau nak tengok lebih gambar selain yang aku attach dekat sini U guys boleh belek-belek dekat SINI. Senang citer aku bagi semua detail.


Tokei Name : Cikin 

Hp Number : 0192998091 (call boleh, wassup boleh, sms boleh, ngorat je tak boleh!)


Dekat FB tu lagi banyak lagi gambar koleksi comel-comel, pinaor-pinor mata, geram-geram, berahi-berahi, pitam-pitam and many more. Jangan lupa visit. Jangan Memalas. Jangan lupa beli. Tau?

Happy shopping princess!



1 comment:

Gina Michel said...

Hi..peminat pandora ye? Blh je visit my blog "jeannapandora.blogspot" or my fb page "gorgeous pandora" utk dptkan koleksi pandora pd harga yg murah dan berpatutan. Tq 😊

 
copyright of This Is Just Anak Abdullah since 2013.Design by Anak Abdullah